Školní jídelna na Vltavě

Školní jídelna nabízí výběr ze dvou hlavních jídel. Pro výdej a evidenci je využíván čipový systém (cena zálohy za čip je 200 Kč). Obědy je možné platit složenkou nebo inkasem. Objednávka obědů je možná přes internet.

Odhlašování obědů

Nejpozději den předem do 13.30 hodin v kanceláři školní jídelny nebo telefonicky na tel. č. 385 524 204 nebo přes internet.

Jídelna umožňuje stravování tzv. "cizích strávníků". Informace je možné získat osobně nebo na výše uvedeném tel. čísle. Cena oběda od 1. 9. 2023: 80,- Kč.

Ceny obědů pro žáky od 1. 9. 2023

  • 6 – 10 let............. 37,- Kč
  • 11 – 14 let........... 39,- Kč
  • 15 let.................. 41,- Kč.

Volba obědů po internetu

Obědy v naší školní jídelně si můžete pohodlně navolit i přes internet. Je třeba si pouze u paní Hauserové aktivovat tuto možnost.

Kód naší školy je 0263.

Jídelníček 4. 3. - 22. 3. 

NAVOLIT OBĚDY PŘES INTERNET

PO 4/31.Džuveč, červená řepa
2.Sýrový nákyp, brambor, sterilovaný salát
ÚT 5/31.Argentinská čočka, chléb, okurka
2.Nugety z lososa, bramborová kaše, ledový salát
ST 6/31.Kuřecí řízek, brambor, lipánek
2.Zapečené těstoviny, okurka, lipánek
ČT 7/31.Pečená krůta, šťouchaný brambor
2.Žemlovka s tvarohem a jablky, ovoce
PÁ 8/31.Vepřová pečeně, špenát, bramborový knedlík, rýžové sušenky
2.Hovězí stroganov, rýže basmati, rýžové sušenky
PO 18/31.Rýžový nákyp, pudink s tvarohem
2.Kuřecí stehno na pórku, zeleninový kuskus, pudink s tvarohem
ÚT 19/31.Katův šleh, rýže, ovoce
2.Hovězí ragů na kořenové zelenině, šťouchaný brambor
ST 20/31.Krůtí guláš, těstoviny, ovoce
2.Přírodní vepřový plátek, bramborová kaše, zeleninový salát
ČT 21/31.Noky se sýrovou omáčkou a špenátem, žofík
2.Vepřové na paprice, houskový knedlík, žofík
PÁ 22/31.Hovězí roštěná, rýže, červená řepa
2.Vepřenky s cibulí a hořčicí, brambor

ZŠ a ZUŠ Bezdrevská 3, České Budějovice, Česká republika - CZECHIA, EUROPE

Telefon: +420 385 524 203, e-mail: zs@zsvltava.cz, IČ: 00666131 | GPS: 48.9925042N, 14.4520092E

Veřejný profil zadavatele | MŠMT | RVP | 3.3.2024